Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η φτώχεια πάει σύννεφο ....στους τραπεζίτες!


Καθαρά κέρδη 235 εκατ. ευρώ για την Τράπεζα Πειραιώς το 2009,
Τα κέρδη προ φόρων και προβλέψεων του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 780 εκατ. ευρώ , παρουσιάζοντας άνοδο 1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Μετά την έκτακτη εισφορά (34 εκατ. ευρώ ), τα καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους διαμορφώθηκαν σε 202 εκατ. ευρώ.
Η Τράπεζα προετοιμάζει τα επόμενα βήματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, τόσο στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης, που εισέρχονται σε φάση σταδιακής ανάκαμψης, όσο και στην Ελλάδα.

Και σεις κάθεστε και ακούτε τις μπαρούφες του πολιτικού (υπηρετικού) προσωπικού του κεφαλαίου στη χώρα μας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) και τα τραυλίσματα της ξεφωνημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας για την κρίση που μας απειλεί , για το χείλος του γκρεμού στο οποίο βρισκόμαστε...

Ποια κρίση; Μια χαρά τα παν οι τραπεζίτες! Απλά θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είχαν λόγου χάρη προ φόρων μερικά δισ. ευρώ ακόμα αλλά ...δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Η κρίση είναι για την "πλέμπα" .Για να σκύβει το κεφάλι!
Και σημειώστε τούτο παρακαλώ.
Μόλις καταφέρουν (αν καταφέρουν) να περάσουν τα αντιλαϊκά τους μέτρα, αμέσως θα εξαφανιστεί η κρίση και θα ανακοινώσουν.... την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας!!!

Να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα.

 Πηγή:"To Βήμα"