Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ


Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που απέργησαν και διαδήλωσαν στις 24 Φλεβάρη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε.- κεφαλαίου.

Σήμερα υπάρχει μεγάλη ανάγκη να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις για την ανατροπή του «προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης». Κλιμακώνουμε με αγωνιστική, ταξική ενότητα προτείνοντας στα σωματεία μας, στα Δ.Σ. και στις Γενικές Συνελεύσεις νέα ενιαία συντονισμένη απεργιακή κινητοποίηση.

Να αναλογιστούμε ότι μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα καμιά πολιτική δεν μπορεί να αντέξει. Ο μοναδικός δρόμος να ξεπεράσουμε τη συναίνεση της συνδικαλιστικής αριστοκρατίας, για να διαμορφώσουμε όρους ανατροπής της κυρίαρχης  πολιτικής είναι η ενιαία πάλη των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων και η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, για να ενώσουμε το κομμάτι των εργαζομένων που είναι τώρα στο δρόμο, εμπνέοντας όσους ταλαντεύονται,  ξεπερνώντας τη συμβιβαστική πολιτική των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, συντονίζοντας πρωτοβάθμια σωματεία και επιτροπές αγώνα σε γραμμή σύγκρουσης.
Οι νικηφόρες απεργίες ενάντια στο νόμο Γιαννίτση, η ανατροπή της αναθεώρησης του άρθρου 16 και η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 δείχνουν το δρόμο. Κλιμακώνουμε τους αγώνες και υψώνουμε «πύργο ατίθασο» απέναντι σε αυτούς που θέλουν να κλέψουν τη ζωή και τα όνειρά μας!!!

Ας αποτελέσει η απεργία στις 24 Φλεβάρη ορόσημο για την κλιμάκωση των αγώνων και όχι βαλβίδα εκτόνωσης των αντιδράσεων που επιδιώκουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

25-02-2010
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ