Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Κακίες;

Θα την πω την κακία μου!

Διάβασα χθές την παρακάτω εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούσε την διακαιολόγηση απουσίας Δημοσίων υπαλλήλων σήμερα από την υπηρεσία τους, στην Αθήνα , λόγω πυρκαγιάς.


Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

¿

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα, 23/08/2009

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: Δ.Υ.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

¿

Ταχ. Δ/νση:

Βασ. Σοφίας 15

ΠΡΟΣ:

Ταχ. Κώδικας:

106 74 ΑΘΗΝΑ

Αποδέκτες

Τηλέφωνο:

210-33.93.130, 33.93.155

Πίνακα Διανομής

FAX:

210-33.93.175

e-mail:

diadp@syzefxis.gov.gr

Θέμα: Δικαιολογημένη απουσία υπαλλήλων του δημόσιου τομέα λόγω της πυρκαγιάς

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από την προτροπή αποφυγής της επιστροφής κατά την Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 στην Αθήνα, από τις βόρειες εισόδους, των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα, προκειμένου ν΄ αντιμετωπισθούν ευχερέστερα οι επιπτώσεις από την πυρκαγιά, όσοι από αυτούς τυχόν απουσιάσουν αύριο, Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 από την υπηρεσία τους, θεωρούνται ότι απουσίασαν δικαιολογημένα. Εξαιρούνται μόνο όσοι απασχολούνται σε θέσεις όπου η παρουσία τους είναι κατά νόμο αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας (π.χ. νοσοκομεία) και ιδίως για την αποτελεσματική διαχείριση των πυρκαγιών και την προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών από τις δυσμενείς επιπτώσεις της ως άνω φυσικής καταστροφής.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ


Και αφού τη διάβασα αναρωτήθηκα.Γιατί ορισμένοι εργαζόμενοι (π.χ. υγειονομικοί) πρέπει να είναι πάντα στη πρώτη γραμμή, αλλά στις αμοιβές και στα "λοιπά" ....στα μετόπισθεν;