Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Και εφημερία...και σάουνα!!!



Ουάουουου!!!

Άλματα προόδου γίνονται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας , του οποίου οι παροχές, ειδικά προς τους εφημερεύοντες γιατρούς, αναβαθμίζονται μέρα με την μέρα!!!

Έτσι για τους καρδιολόγους γιατρούς (οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι από τις ελάχιστες ειδικότητες στο Νοσοκομείο Πρέβεζας που κάνουν πραγματικά ενεργό εφημερία, δηλαδή παραμένουν καθόλη τη διάρκεια της εφημερίας τους στο χώρο του Νοσοκομείου), προβλέπεται πλέον στο χώρο του εφημερείου τους, που ταυτόχρονα είναι και γραφείο ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών(όλα σε ένα!!!) και ...σάουνα.

Ναι καλά το διαβάζετε !

Διότι στο συγκεκριμένο γραφείο-εφημερείο-βιβλιοθήκη-χαλαρωτήριο(!) το οποίο είναι εκτεθειμένο λόγω θέσης στον ήλιο, δεν υπάρχει όχι κλιματισμός αλλά ούτε ένας ανεμιστήρας!!!

Ετσι ,μετά από μια κοπιαστική εφημερία , με την είσοδο τους οι εφημερεύοντες γιατροί ...χαλαρώνουν κατακαλόκαιρο, τέλεια, σε υψηλές θερμοκρασίες με παράλληλα υψηλή σχετική υγρασία.!!!

Φήμες για παραπέρα αναβάθμιση της σάουνα σε πλήρη μονάδα spa, δεν καταφέραμε να τις επαληθεύσουμε ή να τις διαψεύσουμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΥΓ1..Άραγε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να πάει να τοποθετήσει ένα κλιματιστικό ή θα το αποφασίσουν ...με τα πρώτα χιόνια;
ΥΓ2. Έϊ , κάτω τα...μάτια από την εικονιζόμενη!Όταν προκηρυχθούν θέσεις , θα σας ενημερώσουμε!!!
ΥΓ3...Προτείνουμε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση -κατάκτηση να τη διαπραγματευτεί η ΟΕΝΓΕ με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στη νέα κλαδική σύμβαση!!!