Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το μΠΑτΣΟΚ χτυπά τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα για να αποφύγει μια τεράστια συγκέντρωση του λαού.

Η αστυνομία με προκλήσεις στις κάτω εισόδους της Πλατείας Συντάγματος και με προώθηση διμοιριών ΜΑΤ στις παρυφές της συγκέντρωσης προσπαθεί να εφαρμόσει το σχέδιο διάλυσής της.
Εκτεταμένη χρήση χημικών μετά τις 2.30 μ.μ. στην Καρ. Σερβίας, τη Φιλελλήνων, τη Σταδίου και τη Μητροπόλεως. Εκτεταμένη επίθεση των ΜΑΤ στις 15.30 μ.μ. σε ολόκληρη την πλατεία και προκλητικό χτύπημα στα μπλοκ των σωματείων και στο περίπτερο της κίνησης "Δεν χρωστάμε-Δεν πουλάμε-Δεν πληρώνουμε" στη γωνία Όθωνος και Αμαλίας.

Σχεδιασμένη από την κυβέρνηση η επίθεση, που φοβάται την λαϊκή αντίδραση και κατακραυγή. 
Αποδοκιμάζεται μαζικά η επίθεση των ΜΑΤ, των ασφαλιτών και φασιστοειδών. Αποδοκιμασίες των διαδηλωτών και απέναντι στη δράση ομάδων τυφλής βίας που εξυπηρετούν το σχέδιο απομαζικοποίησης της πλατείας και την επίθεση της αστυνομίας. 
Ανασύνταξη των διαδηλωτών και επαναπροσέγγιση της πλατεία μπροστά στη Βουλή, για να μην περάσει το σχέδιο κρατικής και κυβερνητικής καταστολής.
Η αστυνομία με κυβερνητική εντολή, εντελώς αναίτια και απρόκλητα ρίχνει τόνους δακρυγόνα στην Λ. Αμαλίας μπροστά στη Βουλή κάθε φορά που οι διαδηλωτές προσπαθούν να συγκεντρωθούν ξανά στο σημείο.
Έκκληση για ψυχραιμία από τα μεγάφωνα της πλατείας και για μαζική συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή!
Στις 7.00 μ.μ. νέα συγκέντρωση και η μεγάλη συναυλία στην Πλ. Συντάγματος.

Ο λαός ψηφίζει μαζικά στους δρόμους: Όχι στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σφαγής! Κάτω η κυβέρνηση και η βάρβαρη πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ!