Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κοινωνική και οικονομική έρημος για το λαό της

Η κυβέρνηση των σύγχρονων Τσολάκογλου(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΣΟΚ) κατέθεσε το περιβόητο Μεσοπρόθεσμο Πλάισιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής στη Βουλή

Μετατρέπει  την Ελλάδα σε αποικία του διεθνούς κεφαλαίου
Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ,σε ένα μόνο άρθρο περιλαμβάνουν όλα τα μέτρα
Τα  μέτρα συνιστούν μια πραγματική λεηλασία και κατεδάφιση της οικονομίας και της κοινωνίας και θα επιφέρουν μια νέα πολύ πιο βαθιά και παρατεταμένη ύφεση στην οικονομία, η οποία θα συνιστά και τη χαριστική βολή σε κάθε ίχνος παραγωγικής της ικανότητας!
Από την μείωση της μισθολογικής δαπάνης, θα προκύψουν, απώλεια εισοδημάτων των εργαζομένων, περίπου €2,2 δις, για την περίοδο 2011 - 2015.
από τη μείωση των δαπανών των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μείωση εφάπαξ, μείωση επικουρικών και κυρίων συντάξεων, θα προκύψει "εξοικονόμηση" ύψους περίπου € 5 δις, έως το 2015.
Από την αύξηση των φόρων και τη μείωση των φοροαπαλλαγών, στα οποία, περιλαμβάνονται αυξήσεις του ΦΠΑ, ειδική εισφορά "αλληλεγγύης", αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας, αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης κλπ, αναμένονται νέα έσοδα, δυσθεώρητου ύψους € 6δις έως το 2015.
Επίσης, από την εφαρμογή του προγράμματος, με τις γιγάντιες ιδιωτικοποιήσεις ύψους €50δις, τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών και τις αναδιατάξεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, πράγματα που θα συνοδευθούν με μαζικές απολύσεις, προβλέπεται η μείωση στο ΜΙΣΟ του Δημοσίου την επόμενη δεκαετία!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ -ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΤΕΙ ΩΜΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ,
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ
                            ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ  ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ -ΕΕ –ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
                                  Ή
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ  ΜΑΣ ΟΣΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ  ΣΗΚΩΣΟΥΝ  ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ