Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2010 ,εκπρόσωποι των Πολιτών Πρέβεζας μετά από ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής μας Συνέλευσης, καταλάβαμε  ειρηνικά τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, όπου αναγνώσαμε  τα ψηφίσματα τόσο της Λαϊκής Συνέλευσής μας, όσο κι αυτό της Πλατείας Συντάγματος.
   Στη ρήση του Οργουέλ: « ..θα σας στύψουμε μέχρι να αδειάσετε και μετά θα σας ξαναγεμίσουμε με τους εαυτούς μας…» που ασπάζονται Κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΕ, απαντάμε με το ρητό του Αισχύλου : «… η ελπίδα δε θα μπει στο ανάκτορο του φόβου...», γιατί πλέον οι πολίτες της Ελλάδας δε φοβούνται να διαδηλώσουν, δε φοβούνται  να συγκεντρωθούν στις πλατείες, δε φοβούνται να φωνάξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν τα συνθήματά τους , δε φοβούνται να ακούσουν το διπλανό τους, δε φοβούνται  να μοιραστούν από ένα μπουκάλι με νερό, όπως συμβαίνει στην Ήρεμη Πλατεία , μέχρι τους πιο ανομολόγητους φόβους κι αγωνίες τους.
   Κυρίως όμως δε φοβούνται να μοιραστούν την ελπίδα τους για ένα καλύτερο ΣΗΜΕΡΑ ,γιατί ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δε δόθηκε ….

        ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


   Οι Πολίτες της Πρέβεζας συνέρχονται σε Λαϊκή Συνέλευση κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 9:00 μ.μ στο χώρο των Δικαστηρίων.
  Την Τετάρτη  29 Ιουνίου 2011 ,για όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος ,θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πρέβεζα.