Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Καλώς...τα παιδιά!!!

Αφού έφαγε το κράξιμο από πολλά πρωτοβάθμια σωματεία (και από εμάς βεβαίως) η συνδικαλιστική νομενκλατούρα της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε αποφασισμένη να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις ...αλλά το Μάιο!!!
Και ενώ εδώ και τέσσερις εβδομάδες φωνάζουμε ότι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έπρεπε, προβάλλοντας και τα δικά τους αιτήματα, να σταθούν δίπλα στους αγωνιζόμενους γιατρούς, αφού και σε αυτούς οφείλονται δεδουλευμένα τουλάχιστον 4 μηνών και πάμε για το πέμπτο και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στα νοσοκομεία, η συνδικαλιστική γραφειοκρατία... σφύριζε κλέφτικα! Τελικά θυμήθηκε, τώρα στο τέλος, τις επισχέσεις και δια του προέδρου της δήλωσε ότι αυτές θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο προσωπικό !(διαβάστε εδώ και εδώ).
Παρά το ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις της ΠΟΕΔΗΝ, εξ άλλου έχουμε σοβαρές διαφωνίες με την πρότασή της για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία να μετατρέψουν, ΤΩΡΑ και ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΪΟ, τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί σε ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ αγώνα εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό του !