Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνεχίζουμε την απεργιακή αποχή από την "αξιολόγηση" κανονικά και νόμιμα.



Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε παράνομη την απεργία-αποχή διαρκείας που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, από κάθε διαδικασία αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων. Το δικαστήριο έκρινε πως δεν τηρήθηκαν ορισμένες διατυπώσεις κατά την κήρυξη της απεργίας (θα έπρεπε να ληφθεί η απόφαση από τη Γενική Συνέλευση των μελών της ΑΔΕΔΥ).

Σύμφωνα με την απόφαση, ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ  και κυρίως ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ


Η απεργία συνεχίζεται κανονικά και νόμιμα. Θα ακολουθήσει έφεση εντός τριών ημερών από την Ομοσπονδία. Αποφάσεις εντός της ημέρας θα λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή.
  

Σχετικό είναι το Δελτίο Τύπου που εέδωσε η ΑΔΕΔΥ.


Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, απόφαση, όπου έκρινε την απεργία – αποχή, από κάθε ενέργεια σχετική με την αξιολόγηση, παράνομη για τυπικούς λόγους, όχι όμως προσωρινά εκτελεστή.

Θα ακολουθήσει έφεση εντός τριών ημερών από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά της απόφασης και μέχρι να εκδικαστεί, η απεργία συνεχίζεται κανονικά και νόμιμα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν την αποχή – απεργία από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα συνεδριάσει σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και ώρα 13:00 για να καθορίσει τις παραπέρα κινήσεις μας. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.