Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Δολοφόνοι.


Με μια πρωτοφανή στα χρονικά τρομοκρατική κίνηση,  ο δολοφονικός στρατός- κράτος του Ισραήλ προχώρησε σε πειρατική κατάληψη των πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας καθώς αυτά έπλεαν σε Διεθνή Ύδατα! Δυνάμεις του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού και της αεροπορίας επιτέθηκαν εν μέσω καταιγιστικών πυρών ενάντια στους εκατοντάδες αγωνιστές που επέβαιναν στα πλοία, με αποτέλεσμα τη μαζική δολοφονία και τον τραυματισμό απροσδιόριστου ακόμη, αριθμού συναγωνιστών μας, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ 60 ΧΩΡΕΣ ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Η δολοφονική αυτή επίθεση του Ισραήλ, έγινε υπό την Ανοχή του ΟΗΕ των ΗΠΑ της Ε.Ε. και  στέλνει πολλαπλά μηνύματα.

Η Κατοχή της Παλαιστίνης, ο απάνθρωπος Αποκλεισμός της Γάζας που αποτελεί το μεγαλύτερο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης που γνώρισε η Ανθρωπότητα, τα Τείχη του Αίσχους είναι για τους κατακτητές του Ισραήλ αδιαπραγμάτευτα. Η Εθνοκάθαρση, οι παράνομοι εποικισμοί, η παράλογη καθημερινότητα είναι εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .ΤΩΡΑ.
Βαρύτατες  είναι οι ευθύνες της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση του «σοσιαλιστή» Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ (έχοντας τη συναίνεση της ΝΔ) έκανε τα πάντα για να μπλοκάρει τον Στόλο της Ελευθερίας, και σαν να μην έφτανε αυτό ξεκίνησε απροκάλυπτα Ελληνοισραηλινές ασκήσεις την ίδια ακριβώς ημέρα με την αναχώρηση των πλοίων "Σφενδόνη" και "Ελεύθερη Μεσόγειος" από τον Πειραιά. Αδιαφόρησαν για την πειρατική επίθεση στα διεθνή ύδατα εναντίον πλοίων που έφεραν την ελληνική σημαία.
Το υπουργείο Εξωτερικών δεν απαντούσε ούτε στις εκκλήσεις των επιβατών του σκάφους ούτε στα τηλεφωνήματα μελών της Πρωτοβουλίας κι ας ήταν ενημερωμένο για τις απειλές του Ισραήλ!!!
Η δε «αριστερή» κυβέρνηση του ΑΚΕΛ στην Κύπρο εκβιάστηκε τόσο από το Ισραήλ που αρνήθηκε τον ελλιμενισμό των πλοίων και απαγόρευσε σε ευρωπαίους βουλευτές - μεταξύ των οποίων 2 Έλληνες να προσεγγίσουν με κάθε τρόπο το σκάφος "Σφενδόνη", αποδεικνύοντας την υποδούλωσή της στους κοσμοτρομοκράτορες.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

-ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ

-ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!

-ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!

-ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ, ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!!!

-ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

-ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 1/6/10 ΣΤΙΣ 8 μ.μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ  ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ