Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ο Υφυπουργός Υγείας "αδειάζει" το Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ και το Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου !

Σύμφωνα με το ιστολόγιο Messolonghi News ο Υφυπουργός Υγείας Μ. Σαλμάς θεωρεί υπεύθυνους για την μη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου το Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ και το Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κόκκινη κάρτα" και από τον Μ. Σαλμά στον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Ο Υφυπουργός Υγείας ζητά τις παραιτήσεις των Διοικητών της 6ης ΔΥΠΕ

και του Νοσοκομείου Μεσολογίου ως υπεύθυνους για τη μη λειτουργία

της Καρδιολογικής στο Μεσολόγγι

Ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς , αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου δήλωσε τα εξής :
« Για την μη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής αλλά και για την συνολική δυσρυθμία του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου , θεωρώ υπεύθυνο τον Διοικητή του Νοσοκομείου και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που έχουν την αποκλειστική ευθύνη.

Επειδή αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται και παρότι δεν είναι στις δικές μου αρμοδιότητες να ζητήσω την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου , τον παρεκάλεσα δυο φορές να υποβάλλει την παραίτηση του, για να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και τον Περιφερειακών Ιατρείων που υπάγονται σε αυτό».