Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα χαράτσια στην Υγεία, το θέατρο των κομμάτων της συγκυβέρνησης και τα παραμύθια των υπουργών Υγείας .


 
Τις τελευταίες μέρες και ώρες παίζεται ένα  άθλιο και ποταπό   θέατρο από τα κόμματα της  συγκυβέρνησης ( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)  γύρω από τα νέα χαράτσια στην Υγεία που θα επιβαρύνουν απευθείας τους ασθενείς (25 ευρώ για εισαγωγή για νοσηλεία στα νοσοκομεία και 1 ευρώ ανά εκτελούμενη συνταγή στα φαρμακεία).
Μάλιστα γα τα χαράτσια αυτά έχουν εκδοθεί από τη συγκυβέρνηση και σχετικές εγκύκλιοι για άμεση εφαρμογή αυτών των μέτρων (ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Το αναφέρουμε αυτό με αφορμή μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) -το οποίο ψήφισε με χέρια και με πόδια    τα συγκεκριμένα χαράτσια-  που αναφερει ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει  στην απόσυρση του συγκριμένου χαρατσιού( 25 ευρώ)  και την απάντηση του Α. Γεωργιάδη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) !!!
 Μέσα από τις  συγκεκριμένες ανακοινώσεις αποκαλύπτεται   το  επίπεδο πολιτικής αθλιότητας  και αλητείας των κομμάτων της συγκυβέρνησης .

Εμείς,  για να έχετε μια πλήρη εικόνα της εξέλιξης της υπόθεσης, σας παρουσιάζουμε τις σχετικές δημοσιεύσεις μας  και πιστεύουμε ότι μια ανάγνωσή τους θα σας  αποκαλύψει πλήρως το παιχνίδι που παιζόταν  γύρω από τα συγκεκριμένα χαράτσια από την ημέρα ψήφισης του σχετικού νόμου    



ΙΙΙ) Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 -Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Λυκουρέντζο!




VII) Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014-ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Τα συμπεράσματα δικά σας..

ΑΛΛA ΝΑ ΜΗ  ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡAΣΜAΤΑ...