Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Α.Γεωργιάδης:«Το μέτρο ( εννοεί το χαράτσι των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία) δεν είναι μόνο δημοσιονομικό. Έχει να κάνει και με τον έλεγχο ροής των εισερχομένων στα νοσοκομεία».!!!!!!



Επικίνδυνη για την Υγεία  η συγκυβέρνηση.

Με μια απίστευτη δήλωση  ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε σήμερα τη γύμνια των επιχειρημάτων της συγκυβέρνησης για  τα χαράτσια στην Υγεία.

«Το μέτρο ( εννοεί το χαράτσι  των 25 ευρώ) δεν είναι μόνο δημοσιονομικό. Έτσι; Έχει να κάνει και με τον έλεγχο ροής των εισερχομένων στα νοσοκομεία».!!!!!! ΚΛΙΚ ΕΔΩ (  ειδικά το χρονικό σημείο από 12:00-12:20).

Δηλαδή το βάζει για να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα εισαγωγής στο νοσοκομείο για νοσηλεία!

Ο Γεωργιάδης και η κυβέρνηση κόντρα σε κάθε ιατρική δεοντολογία ( μιας και η απόφαση για εισαγωγή ασθενούς για νοσηλεία στα νοσοκομεία είναι αποκλειστική ευθύνη του θεράποντα γιατρού που εκτιμά την κατάσταση του ασθενούς ) αποφασίζουν   να βάλουν ένα χαράτσι, ώστε ο άρρωστος κόντρα στην εκτίμηση του γιατρού να αρνηθεί ( για οικονομικούς  λόγους ) την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Κάποιος να μαζέψει τον Υπουργό Υγείας. Αποτελεί χωρίς καμιά υπερβολή δημόσιο κίνδυνο για την Υγεία και τη ζωή του πληθυσμού.

Ειδικά για τα συγκεκριμένα χαράτσια  παρακολουθείστε την επιχειρηματολογία του στο βίντεο  (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) από 06:10 -15:00.

Τα σημερινό τηλεοπτικό  ρεσιτάλ  κατέληξε σε απίστευτες  ατάκες:
"Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα, δεν το εκτιμάς κιόλας..."
«Η έννοια του τσάμπα είναι αυτή που καταστρέφει τη δημόσια υγεία…».

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο υπουργός Υγείας ότι όλο αυτό το σύστημα υγείας το έχει πληρώσει  και το πληρώνει ο Ελληνικός λαός μέσω της φορολόγησής του (άμεσης και έμμεσης ) μέσω των εισφορών των ασφαλισμένων κλπ.

Έκανε επίσης λόγο για "εξυγιαντικό" μέτρο, με τη λογική ότι αφού ο νοσηλευόμενος πληρώνει, ο γιατρός δεν μπορεί να ζητήσει "φακελάκι".!!!! 

Η ανατροπή τους συνολικά και η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τη σωτηρία του Ελληνικού λαού.