Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κρεστένων Ηλείας.

«Θεωρούμε ότι ο σκοπός των κινητοποιήσεων επετεύχθη ως προς την ανάδειξη των προβλημάτων και πλέον ο υπουργός, οι φορείς και η κοινωνία ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δηλώνουμε δε ότι θα είμαστε ενωμένοι και σε αγωνιστική ετοιμότητα και με νέας μορφής δυναμικές κινητοποιήσεις, να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κρεστένων».
Με αυτά τα λόγια ανάμεσα σε άλλα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κρεστένων Ηλείας πήραν την απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεών τους με τη μορφή που είχαν αυτές μέχρι τώρα.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων άσκησε κριτική για την μη παρουσία πολιτικών και τοπικών φορέων αυτές τις δύσκολες ημέρες στο Νοσοκομείο, αφού όπως είπε και ο ίδιος ελάχιστοι επισκέφθηκαν το Γ.Ν. Κρεστένων.
Οι εργαζόμενοι αφήνουν πλέον τους "τοπικούς άρχοντες" να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την λύση των προβλημάτων του Νοσοκομείου και δηλώνουν πως δεν πιστεύουν αυτά που ακούγονται από διάφορες πλευρές, αλλά και από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας για την οριστική επίλυση του θέματος.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι με τις μορφές και τον τρόπο που εκείνοι θα επιλέξουν. Να μην επαναπαυθούν στη "καλή διάθεση" οποιουδήποτε "τοπικού άρχοντα", να μην απογοητεύονται από την αδιαφορία των "τοπικών αρχόντων", καθώς οι περισσότεροι είναι γρανάζια του ίδιου μηχανισμού εξουσίας.
Καλούμε όλους τους καλής θέλησης συμπατριώτες μας, να συνεχίσουν να συμπαραστέκονται στους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κρεστένων.
Διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο της εφημερίδας "Πρώτη" της Ηλείας και εδώ απο την εφημερίδα "Πατρις" επίσης της Ηλείας.