Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Ελληνικό αίτημα η αναβολή του Eurogroup"! - παρέτειναν την εκταμίευση για να τρομοκρατήσουν το λαό!




Ο πραγματικός λόγος της αναβολής του eurogroup δεν ήταν αυτό που είπαν τα παπαγαλάκια του Βενιζέλου, ότι δηλαδή το κάνει η Ευρώπη για να μας πιέσει.
Η πραγματικότητα είναι ότι αποτέλεσε Ελληνικό αίτημα με σκοπό το ΠΑΣΟΚ να εκβιάσει τους πολίτες για μια ακόμα φορά.
Ο Μπέννυ δεν είναι μόνο ανίκανος και γκαφατζής ολκής, αλλά και εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο των πολιτικών εκβιαστών, τρομοκρατών και απατεώνων.




Κάποια σχόλια δικά μας:
Γι αυτό  λοιπόν χαρακτήρισε ο Βενιζέλος  στη  προχτεσινή συνέντευξή του  τους μήνες Οκτώβρη - Νοέμβρη - Δεκέμβρη «κρίσιμους οικονομικά μήνες έντονης δραστηριότητας», και μετά απειλούσε ότι  «αν δεν έχουμε την εθνική συνοχή και αλληλεγγύη που απαιτείται, αν δεν υπάρχει η ανάλογη συμπεριφορά των πολιτών, προφανώς μπορούμε να έχουμε προβλήματα σε σχέση με το στόχο του 8,5%» (πρόκειται για το νέο αναθεωρημένο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού του 2011).

Γι αυτό  η συμμορία του Παπανδρέου άνοιξε ένα νέο κύκλο απειλών, όπως ότι αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του 2011, «το κενό αυτό προβλέπεται να καλυφθεί το 2012» με νέα μέτρα!
Γι αυτό ο Βενιζέλος έριξε την τροχιοδεικτική βολή:
«Tο ερώτημα δεν είναι εάν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Το ερώτημα είναι, θα μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε; Πρέπει. Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να αποδείξουμε ότι έχουμε την αποφασιστικότητα και την εθνική ικανότητα να εφαρμόσουμε τα μέτρα».

Γι αυτό, πανικόβλητος από τη γενικευμένη και οργανωμένη ανυπακοή του λαού στα χαράτσια, προχώρησε σε ωμούς εκβιασμούς   καλώντας το λαό να τα  πληρώσει διαφορετικά όπως είπε   τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους... επαρκούν μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη!!!

 Τώρα καταλάβατε γιατί εκτός από τα «χούντα» τους αποκαλούμε και «συμμορία».
Τι διαφορετικό, τι περισσότερο  κάνουν  οι μαφιόζοι;